Winkelwagen (0) Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Over ons

Wij zijn in 1999 klein en eenvoudig begonnen. Ons magazijn stond in de slaapkamer en bestond uit computermuizen die we via Muizenshop.nl verkochten. Een fancy Word-art logo en een shop gebaseerd op een softwarepakket wat in de schappen lag bij de Vobis. We importeerden  computermuizen van de grote merken voor gaming, kantoor en ter voorkoming van RSI.
De vraag breidde zich uit naar toetsenborden en joysticks. Binnen enkele jaren  verkochten we alle soorten computerhard- en software en alle benodigdheden voor de als maar groeiende gamewereld. Ons assortiment werd vervolgens uitgebreid met: zitzakken, hangmatten, bordspellen en meer.
De verkoop van dit ruime assortiment aan verschillende artikelen gebeurde nog steeds onder de naam Muizenshop.nl en die naam gaf verwarring. Wij verkochten tenslotte veel meer dan alleen muizen. De oplossing was eenvoudig en doeltreffend: we zijn een aantal categorieën gaan onderverdelen in verschillende shops en  Muizenshop.nl is teruggebracht naar haar roots ‘computermuizen’.
 
Inmiddels zijn we gegroeid naar een eigenwijs platform van webwinkels dat we in januari 2016 hebben gelanceerd onder de naam Givt.

De visie van Givt

 • onze klanten ervaren iedere bestelling als een cadeau voor zichzelf of voor een ander. Hoe blij kan je wel niet zijn als je weet dat er een pakketje onderweg is? Dit gevoel willen wij en moet jij kunnen delen;
 • ons assortiment is altijd toonaangevend en trendsettend;
 • natuurlijk is de focus gericht op klanttevredenheid;
 • handel en deskundig advies vanuit een eigen magazijn en servicepunt;
 • de techniek maximaal benutten zodat de gebruikerservaring optimaal is en de processen efficiënt worden;
 • een prettige en inspirerende werkomgeving voor mensen die de passie het plezier voor unieke producten en techniek delen.

Givt is onderdeel van Reto. Reto is een internetbureau gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. De kennis en ervaring die sinds 1999 met e-commerce is opgedaan deelt Reto graag met haar klanten.

Givt-merkmaterialen

Het logo

Zorg dat ons logo voldoende ruimte heeft wanneer je het in combinatie met andere grafische elementen gebruikt. De minimumgrootte van het logo is 42 pixels en de lege ruimte rondom het logo moet ten minste 150% zijn van de grootte van het logo zelf.

Givt logo  

Givt-logo

Givt_Logo_CMYK.eps
Givt_Logo_RGB.eps
Givt_Logo_RGB.png
Givt_Logo_RGB.jpg

     
Givt V  

Givt-icon

Givt-icon_500_rgb.png
Givt-icon_250_rgb.jpg

Niet doen:

 • Woorden gebruiken rondom het logo
 • Het logo draaien of de richting van het logo wijzigen
 • Het logo animeren
 • De kleur van het logo veranderen 
 • Speciale effecten toevoegen aan het logo
 • Oudere versies van het logo, vorige logo’s of merken die met ons merk kunnen worden verward, gebruiken


Officiële Givt-kleuren

Givt-kleuren

Typografie

We geloven dat de kracht van een woord wordt versterkt door de vorm. Daarom gebruiken we voornamelijk de lettertypes Maax Rounded en Open Sans.

Givt fonts

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzondenAltijd 30 dagen zichttermijn en mogelijkheid tot retournerenBreed assortiment met altijd sherpe prijzenGratis afhalen mogelijk in Soest op werkdagen
Betaalmethoden